Personvernerklæring & Vilkår

Personvernerklæring & Vilkår
Personvernerklæring & Vilkår2018-10-19T14:20:34+00:00

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.pexcoin.no | Eies og driftes av Corepex AS.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine opplysninger.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Vilkår og betingelser («Vilkår»)

Vennligst les disse vilkårene og betingelsene («Vilkår», «Vilkårene» «Vilkår og betingelser») nøye før du bruker nettstedet https://www.pexcoin.no («nettsted», «nettstedet») som drives av Corepex AS («oss», «vi» , eller «vår»). Din tilgang til leie og bruk av krypto-utvinning andelsleie («Tjenesten») er betinget av at du aksepterer og overholder disse vilkårene. Disse vilkårene gjelder for alle som har tilgang til eller bruker Tjenesten. Ved å få tilgang til eller bruk av Tjenesten, godtar du å være bundet av disse vilkårene. Hvis du er uenig med noen del av vilkårene, kan du ikke få tilgang til Tjenesten.

Hvis du ønsker å kjøpe Tjenesten som er tilgjengelig på nettstedet, bli du bedt om å levere opplysninger som er relevante for ditt kjøp, inkludert navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Vi deler ikke dine personlige opplysninger med noen tredjepart, og informasjonen er sikkert lagret i vårt kundedatasystem.

Tjenesten faktureres på abonnementsbasis hver måned («Abonnement (er)»). Du vil bli fakturert på forhånd hver måned til du kansellerer eller pause abonnementet ditt. Faktura sendes til oppgitt epost adresse den siste dagen i hver måned. Kansellering eller pause av ditt abonnement avslutter regelmessige utbetalinger av overskudd som er tilknyttet ditt abonnement.

Tjenesten gir deg rett til utbytte basert på antall andeler du leier. Det totale utbytte for hele andelslaget («andelslag», «andelslaget») er 0% det første driftsåret som følger etter at andelslaget har oppnådd fulltallig aktive andeler på 350 andeler utleid. Det påfølgende året er utbytteandelen 55%. Alle påfølgende år gir 85% utbytte til andelslaget som fordeles til andelslerne i forhold til hvor mange andeler hver enkelt andelsleier leier. Salgsprosessen med å selge 350 leieandeler kan ta tid, og utbytte vil ikke være tilgjengelige i løpet av denne tiden i tillegg til første driftsår med fulltallig antall andeler utleid. Vi godtar ikke tilbakebetaling av årsaker knyttet til lang ventetid før utbytte blir tilgjengelig. Ved å fullføre kjøpsprosessen, bekrefter, aksepterer og forstår du at det kan ta lang tid før du begynner å få utbetalt utbytte. Du er også innforstått med at våre estimater ikke gir noen form for garanti for hvor mye du kan tjene på din investering. Videre har du forstått at det innebærer risiko ved å investere, og du har selv utført egen risikovurdering før du kjøper andelseie. Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å stenge ned ASIC maskiner som ikke er lønnsomme.

Vår tjeneste kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder eller tjenester som ikke eies eller kontrolleres av Corepex AS, har ingen kontroll over, og vi påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernreglene eller praksisene til tredjepartswebsteder eller tjenester. Du anerkjenner og aksepterer videre at Corepex AS ikke direkte eller indirekte er ansvarlig for skade eller tap som skyldes eller påstås å være forårsaket av eller i forbindelse med bruk av eller tillit til slikt innhold, varer eller tjenester som er tilgjengelige på eller gjennom slike nettsider eller tjenester.

Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å endre disse vilkårene når som helst. Hvis en revisjon er nødvendig, vil vi forsøke å gi minst 30 dager varsel før eventuelle nye vilkår trer i kraft. Det som utgjør en vesentlig forandring, bestemmes etter eget skjønn. Videre forbeholder vi oss retten til å pause tjenesten i perioder dersom driftsutgiftene er større enn inntjeningen. Ved en vedvarende situasjon hvor utgiftene er større enn inntjeningen, forbeholder vi oss retten til å avvikle tjenesten uten kompensasjon til andelslaget og dets leietakere.

Ved å fullføre kjøpsprosessen, bekrefter, aksepterer og forstår du disse Vilkårene.

Hvis du har spørsmål om disse vilkårene, vennligst kontakt oss.

COREPEX AS

Corepex AS ble etablert i 2012. Har sitt hovedkontor i Bergen, og driver primært innen utvinning av kryptovaluta.

KONTAKT OSS

  • Johan Berentsens vei 63. 5160 Laksevåg.
  • +4745413866
  • info@corepex.no