Fremdrift2022-02-07T15:50:35+00:00

12.01.2022

Godt nytt år!

Vi starter året med gode nyheter. Etter snart 3 år med knallhardt arbeid, bruk av enorme resurser og gigantisk pågangsmot, er PayTrip appen nå endelig tilgjengelig på Google Play og App Store. Dere kan begynne forberedelser for å motta overføring av kryptovaluta til wallet. Dere får først overført et beløp som vi estimerer til 3x verdien på investeringen i andelslaget.

Fremgangsmåte for å få tilbakebetalt investering + profitt:

 1. Last ned PayTrip app
  2. Registrer konto.
  3. Gå til Token Wallet og klikk på Copy My Wallet Address.
  4. Send din wallet adresse til info@corepex.no og oppgi antall andeler du har i andelslaget, samt mailadressen du brukte til å registrere din Pexcoin konto. Info om antall andeler og mailadresse gjør det enklere for oss å kontrollere, verifisere og utføre utbetalingene til den enkelte.

Vi overfører 15000 DNAR per andel nå i første runde. Når åpningsverdien er satt på kryptobørser i nær fremtid, blir en eventuell restanse utbetalt. Blir verdien høyere, får du likevel beholde hele beløpet. Noen av dere har allerede mottatt overføringen, og dere kan se bort i fra fremgangsmåten for utbetaling nevnt ovenfor.

Vi forventer at verdien vil skyte i været når vi lanserer Airdrop spillet i fase 2. Med et økende salg av in-game tools & items, vil det også følge en økende etterspørsel etter vår kryptovaluta. Derfor anbefaler vi at du går for en langsiktig HODL-strategi på minst 70 % av din DNAR beholdning. Det kan gi deg en enorm framtidig gevinst.

Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paytrip.diginaro

App Store: https://apps.apple.com/us/app/paytrip/id1590999294

PayTrip web for mer info om PayTrip App: https://paytrip.io

21.12.2020

 • Vi har alle med stor glede fått med oss at markedet er på god vei oppover. Ikke hele veien til lønnsom utvinning med nåværende maskinpark, men mye tyder på at det ligger godt til rette for en fortsatt betydelig oppgang. Den vestlige forskjellen fra da vi startet andelslaget er at nå, etter lang tid med lav kurs, har block reward blitt halvert. I tillegg har vanskelighetsgraden hatt god tid til å utvikle seg i vår disfavør (det er heldigvis nå på god vei til å snu i vår favør). Nye minere fra Bitmain blir tilgjengelig i juni/juli, og vi overvåker muligheten for å igangsette salg av andeler igjen for å gjenoppta finansiering av innkjøp for å ferdigstille andelslaget med 350 andeler.
 • I mellomtiden kan dere følge med på når utvinning med nåværende maskinpark bli lønnsom. Alle spesifikasjoner har vi lagt inn på forhånd. Beregningen viser resultat per miner vi nå besitter i andelslaget. Det er beregnet med 2% pool fee og 20% til driftskostnader. En iverksatt utvinning vil dekke kostnadene, men gir ikke profit enda. Når vi ser en stabil inntjening med profit av betydning, blir maskinparken startet.

Vi ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår!

23.02.2020

 • Vi overvåker daglig inntjeningsgraden på maskinparken. Det er fremdeles på tap med dagens kurs/vanskelighetsgrad. Når vi passerer et forsvarlig fortjenestenivå blir maskinene startet opp igjen. Info blir sendt ut på mail, og publisert her under fremdrift når vi starter opp igjen.

05.01.2020

Godt nytt år til dere alle sammen!

Vi har gleden av å meddele til andelslaget at vi har startet første fase av prosjektet som skal gi dere en utbetaling tilsvarende 3x deres investering.
Vi er nå i gang med crowdfunding for å ferdigstille utvikling og produksjon av vårt helt unike produkt. Den tidligere annonserte ICO kommer på luften i neste fase når blokkjede, mobil app og resten av økosystemet er ferdig utviklet.

Se mer her: www.fuelpay.io

Vi har kun en liten betingelse for å gi hver enkelt andelsleier utbetaling av vår kryptovaluta tilsvarende 3x investert beløp. Det er altså snakk om en smal sak som koster deg tre kalorier, og noen minutter. 🙂 Besøk vår Facebook side som du selvsagt liker og følger. Når det er gjort, deler du filmen vår til alle dine Facebook venner. Til slutt deler du filmen på Instagram.

Her er linkene:
https://www.facebook.com/fuelpay
https://www.instagram.com/fuelpay.io/

Når du har gjort dette, sender du oss en bekreftelse på epost. Vi sender regelmessig ut påminnelse inntil alle følger oss på Facebook, og har delt filmen. 😉
Det er selvsagt ingen kjøpeplikt, men vi blir veldig begeistret om du bestemmer deg for å hjelpe oss, og samtidig sikre deg gratis drivstoff.

 • I forbindelse med vår ICO søker vi to dyktige og erfarne blokkjede programmerere (ikke ERC20 – vi skal drifte egen POS basert blokkjede), og en Android og iOS app programmerer. Vi kan tilby gode tildelingsbetingelser som ligger i overkant av bransjestandard for medlemmer av ICO team. Send oss en mail med CV hvis du føler deg trygg på at du kan mestre utfordringene som ligger i et internasjonalt ICO prosjektet som skal holde et skyhøyt nivå. Signert NDA er påkrevd før innsyn.

31.08.2019

 • Vel overstått sommerferie til dere alle. Som de fleste sikkert har fått med seg, har kursen på kryptovaluta holdt et bra nivå den siste tiden. Som tidligere nevnt, holder vi i gang alle ASIC som genererer overskudd, og regner med at vi kan gjenoppta salg av andeler i løpet av høsten. Det har kommet en del nye ASIC på markedet, og det er annonsert flere nye som kommer utover vinteren. Vi planlegger kjøp av flere ASIC som jobber på SHA-256 algoritmen for å sikre lengst mulig stabilitet, fremfor en kortvarig høyere inntjeningsgrad. Videre kan vi neve at vi holder på å jobbe med en ICO, som også skal komme andelsleierne økonomisk til gode. Dere vil alle få tildelt vår fremtidige kryptovaluta som dere kan selge på de største kryptobørsene, eller «hodle» til den går til «the moon» . Dere velger selv. Dere får tildelt vår Coin (ikke token) basert på hvor mange andeler dere har, og til en verdi som tilsvarer en dobling av deres opprinnelige investering (inkludert leie). Mer informasjon om det kommer når vi har satt dato for ICO med påfølgende IEO launch.
 • I forbindelse med vår ICO søker vi to dyktige og erfarne blokkjede programmerere (ikke ERC20 – vi skal drifte egen POS basert blokkjede), og en Android og iOS app programmerer. Vi kan tilby gode tildelingsbetingelser som ligger i overkant av bransjestandard for medlemmer av ICO team. Send oss en mail med CV hvis du føler deg trygg på at du kan mestre utfordringene som ligger i et internasjonalt ICO prosjektet som skal holde et skyhøyt nivå. Signert NDA er påkrevd før innsyn.

16.06.2019

 • Det er bra medgang i kryptomarkedet nå om dagen, men det er et stykke igjen før vi ser det som økonomisk hensiktsmessig å starte opp igjen med salg av andeler. Maskinparken kjører for fullt, og etter hvert vil inntjeningen bli høy nok til at vi kan investere i flere maskiner. Foreløpig gir de et lite bidrag til å dekke leiekostnadene på lokalet som huser maskinparken. Den langvarige tørken i markedet har avspist tilsvarende tid fra den opprinnelige tidsplanen vi estimerte. Ingen kunne forutse at markedet skulle falle så lavt, og bli der over så lang tid. Nå ser det heldigvis lysere ut, og vi håper at vi innen kort tid er tilbake i full drift. Vi avventer med å starte opp med abonnement fakturering til vi starter opp igjen med salg av andeler.

23.04.2019

 • Dersom kursen holder seg på nåværende nivå eller høyere, vil vi slå på alle maskiner i løpet av uken. Det er foreløpig marginalt med inntjening, men vi har troen på at kursen får en bratt økning fremover.
 • Det har ikke vært prioritert eller markedsført salg av andeler i perioden med lav kurs, men nettsiden står åpen for salg. Når kursen har god medgang med høyt nivå, starter vi opp igjen med salg og markedsføring av andeler.

25.11.2018

 • Som alle sikkert har fått med seg, har kursen på kryptovaluta hatt et markant fall den siste tiden. I påvente av et lønnsomt kursnivå, har vi nå satt utvinningsmaskinene i laget på pause. Vi vurderer situasjonen fortløpende, og kommer med ny info når utvinningsmaskinene er tilbake i drift.

11.10.2018

 • På grunn av endringer i bestillingsmetode, abonnement og en del andre parameter, blir det feil i databasen ved eksport/import. Vi har derfor valgt å ikke flytte den gamle databasen med konto, ordre og abonnement for eksisterende kunder. Alle kunder som har kjøpt andelsleie før 10.10.2018 finner sin ordre informasjon her: https://pexcoin.cpex.no/my-account/ All øvrig informasjon, som fremdrift og inntjening er å finne her på den nye nettsiden.

10.10.2018

 • Vi holder på med flytting av databasen til denne nye nettsiden, så info ang. andelene dine blir ikke tilgjengelig før det er ferdig. Dette er ikke noe å bry seg om inntil videre. Det kommer en oppdatering med info når alt er oppe å går som normalt igjen. Det er ikke nødvendig å sende mail med spørsmål om status på dine andeler. De kommer tilbake på din brukerkonto når vi har eksportert og importert databasen.

08.10.2018

 • Ny nettside er publisert. Dine hovedordrer ligger inne på din konto. Alle dine betalte månedsabonnement vises ikke her da vi kjører det i et annet system
 • Vi har økt maskinparken med 10 nye ASIC.

13.08.2018

 • De fleste av dere har hatt en velfortjent sommerferie mens vi har jobbet på spreng. Vi har brukt sommeren på å flytte inn i nye produksjonslokaler, og fått mining opp å gå der med alt av utstyr og kjøling som må til for en slik operasjon. I uke 34-36 skal strømtilførselen dimensjoneres opp for å klare belastningen fra et betydelig antall ASIC minere i lokalene. Da står vi klar til å øke antall ASIC, men for at vi skal komme dit må vi selge resten av andelene. Derfor har vi utarbeidet en planrekke for aktiviteter utover høsten, som skal bidra til at vi kommer i mål. I tillegg til at vi gjenopptar noe markedsføring på Facebook, skal vi jevnlig arrangere kryptokvelder på Laksevåg i Bergen. Dette blir det sendt ut invitasjon med mer info om i forkant av den første kryptokvelden. Det er selvsagt lagt opp til at alle andelsleierne tar med seg flest mulig venner og kjente for at dette skal gi effekt.
 • I slutten av august sender vi ut et internt spesialtilbud på kjøp av flere andeler. Håper så mange som mulig av dere vil benytte seg av dette tilbudet når det kommer.
 • Bilde fra nattskiftet:

25.04.2018

 • Vi har jobbet intenst med installasjon og kjølesystem til de første riggene den siste tiden.
 • Nå er vi i gang, og maskinene miner SIA og Decred coins for fullt. Inntjent kapital frem til fulltegnet andelslag går til oppstart –og driftskostnader, i tillegg går en betydelig andel til markedsføringskostnader. Den resterende kapitalen går til investering i nye maskiner når vi starter på første driftsår.
 • Vi har fått en del henvendelser fra andelsleiere som ønsker å betale abonnementet sitt på årlig basis. Dersom det er noen flere som ønsker denne ordningen, er det bare å sende oss en mail på team@pexcoin.no så ordner vi det. ?
 • Som dere sikkert har observert, fikk vi litt problemer med nettsiden etter at en oppdatering feilet. Mesteparten av problemet er fikset, og siden er oppe igjen. Vi fortsetter med å rette opp i feil, så siden kan til tider bli offline. Dette til orientering.

21.03.2018

 • Det har vært stille før stormen hos oss den siste tiden, men vi har definitivt ikke lagt på latsiden. I påvente av det første partiet med bestilte ASIC, har vi jobbet med en markedsplan for salgsperioden. Som tidligere nevnt, har vi satt oss som mål at vi skal ha fulltegnet det første andelslaget innen utgangen av juni. Dette har vi fremdeles håp om å klare, men da med forbehold om at vår markedsplan slår til. I tillegg håper vi på noe mer medvind i kryptovaluta kursene i forhold til det vi har sett den siste tiden. Vi ser tydelig stagnering i salget når kursene faller, og media hiver seg på bølgen om å være best i klassen på å skrive mest mulig negativt. Likevel kommer den største nedgangen i salgstempoet av at Facebook har fjernet målgruppen vår (krypto interesserte og krypto entusiaster). Vår beregning av salgsperioden ble foretatt når målgruppen eksisterte, og nå er den altså fjernet. Google har informert om at de også kommer til å fjerner den, så vi MÅ ha mer drahjelp fra laget for å klare målsetningen innen utgangen av juni. Vi ber alle i laget om å «selge» inn til 2-3 venner som befinner seg i målgruppen. Klarer vi halvparten, har vi kommet langt på vei. Det er alltid en fordel å kunne gi en god rabatt til venner og kjente, så dere kan gi rabattkode PEX2000 når dere «selger». Da får de en kasserabatt på kr 2000 når de bestiller. Vi benytter anledningen til å takke de ildsjelene som har sørget for at vi har fått nye andelsleiere. Dessverre er det bare et fåtall av ambassadørene for Pexcoin som har engasjert seg, og vi trenger at ALLE engasjerer seg nok til at et par venner hiver seg på. Det handler om at laget vil bli fulltegnet med 183 nye andelsleiere. Det er altså ikke snakk om så veldig mange før vi er i mål. ? Teamwork folkens!
 • Vi har fått bekreftet utsending fra ASIC produsent mellom 22-30 mars, så vi regner med å motta maskinene i begynnelsen av april. Kommer tilbake med mer info når de er satt i arbeid.
 • Vi fortsetter med regelmessige oppdateringer etterhvert som det skjer ting. Det er lite hensiktsmessig med «tomme» oppdateringer. Det vil si at når det er stille fra oss i perioder, betyr det at det ikke skjer noe spennende eller noe relevant. Dette gjelder typisk i avventingsperioder, slik som i de siste par ukene.
 • Til slutt minner vi om at det er sendt ut abonnement faktura til første gruppe, og at de som ikke har betalt gjør det så snart som mulig. Abonnementene får nytt ordrenummer i systemet hver måned, og det sendes automatisk ut epost på dette. Dere kan se vekk i fra disse systembaserte epostene. Vi sender ut ordinær faktura direkte på epost, og eventuelle purringer kommer med vanlig post og på SMS.

02.03.2018

 • For å hente inn mer kapital til innvestering i flere ASIC maskiner, åpner vi muligheten for å bli medeier i bedriften. Det er en målsetning at vi skal få et fulltegnet andelslag så raskt som mulig, og tilføre større verdier til andelslaget. Dersom vi får god respons på aksjesalget, kan vi fulltegne andelslaget slik at inntjeningen blir fordelt over færre andeler. Det betyr høyere utbetalinger til hver andelsleier. Det blir kapitalfordeling til både andelslaget, selskapet og aksjonærene. Alle andelseiere får tilbud om å kjøpe aksjer til en lavere pris per aksje. Les mer om aksjesalget her: https://aksjesalg.cpex.no/
 • Husk også å like og dele alt vi publiserer på Facebook. ?

24.02.2018

 • Vi holder på med flere spennende ting, og det har gått i 100 de siste ukene. Vi lanserer snart en mulighet til å kjøpe aksjer direkte i selskapet. Dette kommer vi tilbake til med mer informasjon om når alt er på plass. Vi holder fremdeles på med info filmen som skal publiseres på nettsiden, YouTube, Instagram, Snapchat og Facebook. Det er mildt sagt skinnsykt travelt om dagen, og vi jobber til langt på kveld for å komme i mål med alle planene innen rimelig tid. Skulle gjerne vært flere involvert, men det er ikke rom for ansettelser i denne fasen.
 • Det er stor pågang på live chat, men salget har dessverre ikke tatt seg opp igjen på nivå med det vi hadde i januar og begynnelsen av februar. Vi har som nevnt høy prioritet på at kostnadene holdes på maksimalt lavt nivå, for å sikre mest mulig kapital til ASIC. Det er likevel mulig vi må øke på med markedsføring, men vi avventer til info filmen er ferdig produsert. Vi har solgt 153 andeler p.t.
 • Mange lurer på når vi får de første ASIC maskinene. Det er ubekreftet leveringsdato til collocation på de ASIC vi har valgt. Det er utvilsomt mest kostnadseffektivt å plassere ASIC i mindre antall på collocation i startfasen frem til vi får et større antall. Vi skal selvsagt publisere info umiddelbart etter at det første partiet med ASIC kjøres i gang med utvinning. ?

Vi ønsker alle en strålende vinterferie!

13.02.2018

 • I går fikk vi endelig publisert vår nye estimatkalkulator. Den er selvlaget for å holde nede kostnadene på alle andre områder enn innkjøp av minere. Kalkulatoren tar utgangspunkt i månedlig inntjening per miner, lav innkjøpspris og innkjøp 3-4 ganger per år. Den har helt sikkert rom for forbedring, men foreløpig prøver vi som den nå er bygget. For de som er interessert i å teste den, finner dere den her: https://pexcoin.cpex.no/estimatkalkulator/ 
 • Vi har, som mange av dere allerede kjenner til, opplevd en nedgang i salgshastigheten etter fallet i kryptomarkedet. Dette i tillegg til innstrammingen hos FB for kryptobaserte annonser. Vi kjører fremdeles våre annonser (enn så lenge), men de generer betydelig dårligere resultater. Dette kommer antagelig av at FB har fjernet målgruppen som har interesse for kryptovaluta. Dette gjør at det kreves betydelig flere besøk på vår nettside før det genererer salg, og det går lengre tid mellom hvert salg. Det tar seg gradvis opp igjen, og vi ser nå at en liten økning er i ferd med å bygge seg opp. Vi kan selvsagt bruke 200k – 300k på markedsføring for å oppnå fulltegnet andelslag, men det går kraftig utover investeringskapitalen som er øremerket til innkjøp av minere. Derfor jobber vi heller med en lavbudsjettløsning, og håp om drahjelp fra andelslaget. Fortsett med å spre informasjon om muligheten til å investere i noe nytt og spennende innen kryptomining. Det er god hjelp til selvhjelp for å unngå store annonsekostnader. Siste opptelling viser at vi har solgt 134 andeler, og vi har da 216 andeler igjen.
 • Vi holder nå på med å klargjøre alle formaliteter for å foreta det første innkjøpet av ASIC minere. Valget har falt på en produsent som vi av konkurransemessige årsaker avventer med å publisere navnet på. Hver miner har en kapasitet på 45 TH/s og har en pris på kr 660 per TH/s. Til sammenligning har Antminer S9 en pris på ca. kr 1850 per TH/s. I tillegg til den lave prisen per TH/s, kommer denne produsenten med en 7nm altcoin miner som de starter salg til kun de som eier tidligere modeller nå i juni. Den er benchmarket til 250 ganger kraftigere enn dagens kraftigste minere. Den er 125 ganger kraftigere enn Cryptotech sine minere! Det er liten tvil om at det er denne hesten vi skal hive oss på. Dette betyr i praksis at vi starter med i overkant av 50 minere når andelslaget er fulltegnet. Vi har ikke bekreftelser på leveringstid, men ettersom dette vil gi laget store fordeler i forhold til å oppnå gode resultater, velger vi å være tålmodige.
 • Vi har implementert betalingsløsning med BTC via CoinGate. Dette gjelder for betaling av etableringsgebyret og første månedsabonnement. Det videre abonnementet blir fakturert månedlig per epost. Har du BTC er det bare å løpe å kjøpe! ?

05.02.2018

Takk for hjelp til selvhjelp!

02.02.2018

 • Vi oppdaget en spam-klikker på annonsen vår på FB i går kveld. Vedkommende har benyttet en autoboot software til å spam-klikke annonsen vår, for å øke våre annonsekostnader.

Følgende detaljer er registrert:

IP:                         109.247.137.25

Decimal:              1844939033

Hostname:          25.109-247-137.customer.lyse.net

ASN:                     29695

ISP:                       Altibox AS

Country:              Norway

State/Region:    Rogaland Fylke

City:                     Stavanger

Latitude:             58.9667  (58° 58′ 0.12″ N)

Longitude:          5.75  (5° 45′ 0.00″ E)

Postal Code:       4001

Vi mottar gjerne tips som kan oppklare hvem som står bak dette ondsinnede angrepet. Dersom dette vedvarer, blir saken politianmeldt.

31.01.2018

 • Her kommer dagens dårlige nyhet. Som sikkert en del har fått med seg, har Facebook strammet inn på retningslinjene sine for annonsører. Vi har fått følgende beskjed: Your ad wasn’t approved because it doesn’t follow our Advertising Policies. We do not allow ads that promote financial products and services that are frequently associated with misleading or deceptive promotional practices, such as binary options, initial coin offerings, or cryptocurrency. This policy is part of an ongoing effort to improve the integrity and security of our ads, and to make it harder for scammers to profit from a presence on Facebook. Dette betyr at vi må finne andre kanaler for den videre markedsføringen. Det vil ta tid, og kostnaden kan bli høyere. Vi er svært misfornøyd med avgjørelsen til Facebook, ettersom vår annonse har gitt oss svært gode og kostnadseffektive resultater. Vi håper nå at vi alle kan gjøre en ekstra innsats i et forsøk på å få vårt nye innlegg på vår Pexcoin FB side til å gå viral i Norge. Hvis alle tar en for laget og finner frem dugnadsånden, så blir dette bra! Vi oppfordrer alle til å dele innlegget med samtlige venner (ikke bare dele på egen tidslinje – del gjerne i direkte meldinger), tagge folk på bildet, lik Pexcoin FB siden og innlegget vårt. Det er lov å bruke alle fantasifulle knep for å skape maksimal spredningseffekt på dette innlegget.Her er direkte link til innlegget: https://www.facebook.com/pexcoin/posts/1831855140456682

På forhånd takk til alle sammen! ?

31.01.2018

 • Vi har solgt ut 121 andeler, og jobber nå intenst med å få på plass den første leveransen av minere. Vi vurderer flere typer, og har et stykke arbeid før vi bestemmer oss for hvilken type vi skal starte opp moroa med. ?

30.01.2018

 • Vi har solgt ut 108 andeler i skrivende stund, og har en liten økning i salgshastigeten til tross for svakt kryptomarked om dagen. Vi har nå en salgshastighet på 4,38 per dag.
 • Arbeidet med å kjøpe inn de første ASIC minerene er i full gang, og vi har dialog med flere aktuelle produsenter. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har sendt bestilling.
 • På bakgrunn av at betalingsformidlerne som støtter abonnement-betaling tar skyhøye gebyrer, har vi besluttet å kun tilby betaling i nettbank og faktura. Det betyr at også alle som har betalt med kort, vil få epost-faktura på månedsabonnementet. Vi fakturerer samlet til alle den siste i hver måned. Det vil ikke bli trukket noe fra kortet som ble benyttet ved kjøp.

SELG ANDELER
TJEN KR 500,- PER ANDEL.

Affiliate Konto

COREPEX AS

Corepex AS ble etablert i 2012. Har sitt hovedkontor i Bergen, og driver primært innen utvinning av kryptovaluta.

KONTAKT OSS

 • Johan Berentsens vei 63. 5160 Laksevåg.
 • +4745413866
 • info@corepex.no